Η Αναβάθμιση της Ανθρωπότητας Έχει Ήδη Ξεκινήσει. Η Πορεία της Προς το Φως




[
Η Αναβάθμιση της Ανθρωπότητα Έχει Ήδη Ξεκινήσει.
Η Πορεία της Προς το Φως
Αμετάκλητη απόφαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία:
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ
Η περίοδος κάθαρσης της ανθρώπινης συνειδητότητας άρχισε στις 16 Αυγούστου 1987, με την «Αρμονική Σύγκλιση» πέντε πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, του Ερμή, της Αφροδίτης, του Κρόνου, του Άρη και του Δία, που ευθυγραμμίστηκαν σε μια σπάνια πλανητική σύμπτωση, που ονομάζεται αρμονική σύγκλιση πλανητών και η οποία ολοκληρώθηκε την 21.12.2012 με την ευθυγράμμιση του συνόλου των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.
Η σύγκλιση αυτή σύμφωνα με τους επιστήμονες, συνοδεύτηκε από μια ανεξήγητη αναβάθμιση της ποιότητας και της συχνότητας του ηλιακού φωτός, που είχε θετικές επιδράσεις στο ανθρώπινο DNA, το οποίο σταδιακά άρχισε να αναβαθμίζεται.
Η μεταβατική περίοδος των 25 ετών από τις 16.8.1987 έως την 21.12.2012 στις παραδόσεις των Μάγια, ονομάζεται «Περίοδος Κάθαρσης» και «Πέρασμα από το Σκοτάδι στο Φως». Η χρονική περίοδος του περάσματος από το Σκοτάδι στο Φως έληξε στις 21.12.2012 και η ανθρωπότητα εισήλθε στην περίοδο «Αναγεννήσεως του Φωτός» και «Εξαγνισμού του Κόσμου». Η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί το τέλος του ζωδίου των Ιχθύων διάρκειας 2.160 ετών και την έναρξη του ζωδίου του Υδροχόου ταυτόχρονα με την έναρξη του νέου «Μεγάλου Ενιαυτού», που αναφέρει ο Πλάτωνας στον «Πολιτικό» του.
Η Αρμονική Σύγκλιση ολοκληρώθηκε την 21.12.2012 με την ευθυγράμμιση όλων των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος με τον Ήλιο. Η ευθεία αυτής της ευθυγράμμισης δημιούργησε σταυρό με τον μεσημβρινό του κέντρου του Γαλαξία μας. Ονομάστηκε κοσμικός σταυρός και άνοιξε τους διαύλους της κοσμικής ενέργειας που πλημμύρισε τη Γη, για κάθαρση όλων όσων κατοικούν επάνω σε αυτήν, ώστε να μπορέσουν να ανεβούν σε ένα υψηλότερο επίπεδο δόνησης, σύμφωνα με τα νέα κοσμογονικά δεδομένα. Το φαινόμενο αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο κοσμικό φαινόμενο και εξέθεσε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα σε έντονες επιδράσεις ενέργειας στρεπτικών κυμάτων του κέντρου του γαλαξία, τα οποία ενεργοποίησαν θετικά το ανθρώπινο DNA θέτοντας το σε διαδικασίες μεγάλων αλλαγών, όπως αναφέρονταν στις παραδόσεις των Μάγια, των Ίνκας, των Χόπι και των Ινδικών χειρόγραφων.
Ο Ήλιος και όλοι οι πλανήτες του, όπως έδειχναν εξομοιωτές πλανηταρίου, ευθυγραμμίστηκαν όλοι και βρέθηκαν στο ίδιο ημισφαίριο των 180° του ουρανού. Το φαινόμενο αυτό είναι τόσο σπάνιο, ώστε δεν υπάρχει αντίστοιχο, καταγεγραμμένο στην παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας.
Μετά την 21.12.2012 άρχισε και η αφύπνιση της ανθρωπότητας η οποία θα φθάσει στο αποκορύφωμά της το 2064 όπου και θα ολοκληρωθεί το κβαντικό άλμα του γαλαξία μας. Από το έτος 2064 και μετά, η ανθρωπότητα θα μετεξελίσσεται συνεχώς με σταθερούς ρυθμούς επί 25.920 χρόνια, δηλαδή «ένα κοσμικό έτος», οπότε θα ολοκληρωθεί το «6ο Γένος των Ανθρώπων της Ανόδου», του Θεϊκού ανθρώπου, που θα έχει μεταβληθεί σε ταξιδιώτη των άστρων. Είναι συμπαντική νομοτέλεια και αμετάκλητη απόφαση του Ιερού Άρχοντα φωτός του Διός, η αναβάθμιση της ανθρωπότητας..
Η 21.12.2012 ήταν η αφετηρία μιας νέας περιόδου, όπου άρχισε να καταρρέει αργά αλλά αδυσώπητα ο υλιστικός κόσμος και να εμφανίζεται ο νέος πνευματικός.
Δεν είμαστε πλέον ούτε στον κόσμο του πέμπτου γένους των ανθρώπων, αλλά ούτε και στον κόσμο του έκτου γένους, είμαστε οι δυο γενιές που αποτελούν τον σύνδεσμο, την κοσμογονική γέφυρα μεταξύ των δύο αυτών κόσμων…
[«Ο Θεϊκός ‘Ανθρωπος», Γ. Καλογεράκη]
Nicos Kastanias